روش های تشخیص عسل طبیعی را بهتر بشناسیم!

تشخیص عسل طبیعی را از روی بو و مزه

یکی از خوراکی های خوشمزه عسل است، عسل را می توان به عنوان یک میان وعده و یا یک غذای اصلی میل کرد. این ماده ی خوش طعم و شیرین را با انواع نان ها مثل تست و…. و با کیک و پنکیک می توان مصرف کرد و از طعم آن لذت برد. روش های تشخیص عسل طبیعی چیست؟

روش های تشخیص عسل طبیعی چیست؟

یکی از روش های تشخیص عسل طبیعی طعم و مزه ی شیرین و به یادماندنی آن است. عسل های تقلبی مزه ای متفاوت با عسل طبیعی دارد. این ماده ی مغذی به وسیله ی زنبور های عسل در مکان هایی تولید می شود که گل های بیشتری در آن مناطق وجود دارد و برداشت عسل با زحمت فراوانی همراه است.

همانطور که گفته شد روش های تشخیص عسل طبیعی متفاوت و متعدد است، اولین شیوه ی آن طعم خاص عسل است.

عسل های طبیعی روان تر از عسل های تقلبی هستند، در عسل طبیعی شکر و قند مصنوعی استفاده نمی شود و به همین علت این ماده روان است.
در برخی از تولیدی های عسل از شکر و آب شکر برای تولید عسل استفاده می شود و زنبور ها با استفاده از شکر عسل تولید می کنند اگرچه این کار سهولت تولید را بالاتر می برد اما در طعم آن نیز تاثیر می گذارد.

دیگر روش های تشخیص عسل طبیعی استفاده از آب سرد است، عسل طبیعی در آب سرد بسیار سخت حل می شود، عسل های تقلبی به محض ریخته شدن در آب سرد حل می شوند و کشسانی و قدرت چسبندگی عسل های طبیعی را ندارند. عسل های طبیعی در بیشتر مواقع ته لیوان شما انباشته می شود و به سرعت حل نخواهد شد.

ادامه مطلب
8 خاصیت شگفت انگیز خوردن عسل قبل از خواب!

یکی از روش های تشخیص عسل طبیعی مات بودن عسل اصل است، عسل های تقلبی بسیار شفاف تر نسبت به عسل طبیعی هستند. چسبندگی عسل تقلبی بسیار بیشتر از عسل طبیعی است، عسل های تقلبی به دلیل وجود مقداری از شکر، چسبنده تر هستند.

دهکده سبلان| عسل سبلان

شکرک زدن یکی از روش های تشخیص عسل طبیعی:

شاید مشاهده کرده باشید که بعد از گذشت مدتی عسل شما شکرک می زند، شکرک یعنی سفت شدن و دونه دونه شدن عسل، برخی افراد تصور می کنند عسلی که شکرک می زند تقلبی است، اما اینگونه نیست عسل طبیعی به دلیل داشتن مواد طبیعی بعد از گذشت مدتی شکرک می زند.

در صورت تبلور عسل سفت تر می شود، که این اتفاق با گذاشتن شیشه عسل در آب گرم حل می شود و می توانید به راحتی از آن استفاده کنید. عسل های تقلبی دچار شکرک نمی شوند و این می تواند یکی از روش های تشخیص عسل طبیعی باشد.

عسل های طبیعی به دلیل اینکه از گل ها تولید میشوند بوی خاص و شیرینی دارند ولی عسل های تقلبی بوی خاصی نمیدهند و بوی آن ها مصنوعی است.

عسل طبیعی وابسته به طعم گل آن است و مزه ای متفاوت می دهد، شیرینی عسل های تقلبی زننده است و طعم آن شیرین تر از عسل طبیعی به نظر می آید.

 

اما اگر جمع بندی کنیم هیچ عسلی را نمیتوان به صورت دقیق مشخص کرد که طبیعی است یا نه، بهترین و دقیق ترین راه تشخیص عسل طبیعی این است که توسط آزمایشگاه مورد آزمایش قرار گیرد تا مقدار قندهای آن دقیقاُ مشخص شود با این کار سطح

درصد قندهای احیاء کننده

نسبت فروکتوز به گلوکز

ساکارز

اسدیته

رطوبت:

هیدروکسی متیل فورفورال

کریستالیزاسیون

مشخص میشود و میتوانید با خیال راحت خرید کنید.

<<زندگیتون به شیرینی عسل>>

1 دیدگاه برای “روش های تشخیص عسل طبیعی را بهتر بشناسیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی دهکده سبلان را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم